kod4

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Ödünç At çalınmasın diye neler yaptı...

Ödünç aldığı atın, hırsızlar tarafından çalınmasından endişe duyan Polonyalı 48 yaşındaki Boroys Kozlowski, atı apartman dairesinin içinden yürütüp balkonuna çıkardı ve sahibine teslim edinceye kadar atı balkonda tuttu.
balkondaki at

 Ülkenin kuzeyinde yer alan Grajewo kasabasındaki olayda Boroys Kozlowski, bahçesindeki otların yenmesi amacıyla arkadaşından ödünç olarak at aldı. Atı otlamaya bırakan Kozlowski daha sonra atın çalınmasından endişe edip hayvanı, apartman dairesine merdivenlerden geçirerek, balkonuna çıkarıp burada tuttu. 'Dolina' isimli atın, balkonda tutan Polonyalı, "Çalınmasından çekindim, fazlalık otları yiyerek çok iyi iş çıkardı. Onu ortada öyle bırakamazdım" dedi. At sahibi Jakob Pancesky ise, "Arkadaşım hiçbir şeyden korkmaz kulağının dibinde silah patlatın, sakince dönüp bakar. Atı merdivenlerden çıkarmak onun için çok basit bir iştir" şeklinde yorum yaptı.

İlginç olay, yoldan geçen Jacek Cimoch adındaki kişinin atı fotoğraflayıp facebook hesabında paylaşmasıyla sosyal medyaya ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder