kod4

13 Temmuz 2014 Pazar

Diego Ribas imzayı attı

Diego Ribas imzayı attı


Diego Ribas, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende kendisini üç yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katıldığı törende, kulüp üst yöneticisi Hasan Hakkı Yılmaz ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve Diego'nun ailesi hazır bulundu. Başkan Yıldırım, tören sonrası 10 numaralı çubuklu sarı-lacivertli formayı Diego'ya verdi ve beraber fotoğraf çektirdi.

Diego Ribas

AZİZ YILDIRIM ; DİEGO 5 YIL GECİKMEYLE BURADA

Başkan Yıldırım 2009'da Diego'nun ailesinin İstanbul'a geldiğini, Fenerbahçe'ye transferi için kendisiyle görüştüğünü ancak günün şartlarında maliyeti yüksek olduğu için transferin gerçekleşmediğini belirterek, şunları söyledi: "Diego 5 yıl sonra bugün burada. Diego Ribas'ı anlatmaya gerek yok. Bütün dünya onun oyunculuğunu, karakterini, her şeyini biliyor. Güçlü, kuvvetli bir aile olan takımımıza yeni bir fert geliyor. Bu takımla uyum içinde olacağını ve katkı yapacağını umuyor ve bekliyoruz.

Diego, sarı-lacivertli takımda Alex de Souza'nın yerine 10 numaralı formayı giyecek.

ALEX İLE BENİ KIYASLAMAYIN

Alex'in çok başarılı bir futbolcu olduğuna değinen Ribas kendisinin Alex ile karşılaştırılmasını istemedi ve herkesin farklı kariyer çalışmaları olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder